Pesto de menta i julivert
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Fa 2 dl
- 100 g de julivert de fulla plana
- 1 branqueta de menta
- 50 g de pinyons
- 80 g de parmesà o ratllat
- 2 dl d’oli de colza
- 1/2 culleradeta de sal
2 racions
Elaboració
Separa les fulles de les tiges de julivert i menta, i pica a trossos grans
Barreja mb els pinyons, el formatge i l’oli i tritura tot amb la picadora, assaona amb la sal necessària.
Aboca en els pots de vidre, esbandits amb aigua calenta i tanca amb la tapa.
Etiquetes: Pesto Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.