Bicicletes al pesto genovese
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un paquet de 250 grams de pasta de bicicletes
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Pesto genovese per quatre racions (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal, i una mica de mantega, coem la pasta fins que estiguin "al dente".
Tot seguit, l'escorrem i la reservem untada amb una mica d'oli perqué no s'enganxi.
A part, fem el pesto i un cop fet el fiquem en una paella gran juntament amb les bicicletes, ho remenem tot plegat fins que està ben calent, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.