Truita de riu a la Navarra
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Navarra
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una truita per comensal
- Quatre llesques de pernil salat
- Vuit tires de cansalada fumada, tallades finetes
- Sal
- Oli d'oliva
- Vuit escuradents
- Farina
- Llet
4 racions
Utensilis
Una safata de plàstic, fonda
Elaboració
Com que les truites de riu acostumen a ser molt llafiscoses, primer de tot, les netejarem bé, i les rentarem en una safata, amb llet, per treurels-hi la viscositat.
Un cop netes, les obrim i els hi posem una llesca de pernil a dins. Seguidament, les emboliquem amb les llesques de cansalada, i ho fixem amb els escuradents, perque no caiguin.
Les passem per farina, i les fregim en una paella, amb oli d'oliva.
Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'eccès d'oli.
Seguidament, ja són a punt per servir a taula.
30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.