Trinxat del Pirineu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de patates trencades a trossos regulars
  • Una col tallada a trossos regulars
  • Una ceba pelada picada
  • Quatre alls pelats laminats
  • Quatre talls de cansalada viada tallats a trossos molt petits
  • Dotze tires de cansalada viada tallades molt fines
  • Sal
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una cassola amb aigua i sal, bullim les patates i la col. Deixem que no es coguin massa.
Un cop cuites, les escorrem, i amb l'ajut d'una forquilla, ho anem aixafant.
En una cassola amb oli d'oliva, fregim: els alls, la ceba i la cansalada a trossos. Quan ja és fregit afegim un raig de vi blanc i deixem que redueixi. Seguidament, afegim tot el trinxat, i ho remenem tot ben remenat. En el moment de servir-ho, fem un niu en el centre del plat, i damunt hi posem dues tires de cansalada, passades per la paella ben fregides, i ja tenim el trinxat del Pirineu o trinxat de la Cerdanya, a punt per servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3337 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: