Trinxat

Categoria:
Típica de: Espanya → catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Alls
  • Cansalada
  • Col d'hivern
  • Patates
  • Oli
  • Sal

Elaboració

Escaldem la col. Bullim les patates. Ho escorrem bé perquè no ens quedi gens d'aigua.
En una paella amb un bon raig d'oli posem els alls talladets i uns quans dauets de cansalada, quan ja ho tinguem daurat hi afegirem la verdura, i amb paciència, anirem aixafant-la i remenant-la fins que ens quedi rossa pels dos costats.
Ho hem de tastar de sal abans que s'enrosseixi. Podem girar el trinxat com si fos una truita de patates, amb un plat o amb un tombatruites.
Quan ja el tenim a punt hi posem un tall de cansalada fregida al damunt

45min

Notes

Recepta típica de la Cerdanya

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: