Coc de matafaluga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous
  • 200g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 250g de farina
  • un sobret de llevat químic
  • 100ml d'oli d'oliva
  • 100ml d'anís
  • una cullerada de matafaluga

10 racions

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 200º.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.
Aboquem la barreja en un motlle que haurem preparat amb farina i oli i ho posem al forn, una mitja hora, a 200º.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Dolça, aquest coc es boníssim jo en faig un de semblant, felicitats.

Ares
Dolça diu:
Moltes gràcies a TOTS i TOTES! Gràcies a vosaltres aquesta recepta ha aconseguit ser la més votada del mes de maig.

PTNTS
Dolça
Ares Bonamusa diu:
Dolça, moltes felicitats!!!.


Ares
Joan Corminas diu:
Felicitats per haver guanyat amb la recepta més votada del mes de maig, com em demanes xocolata!!! ja he complert amb el teu desig!!! Seguire enviant més

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: