Pa de 4 espècies i matafaluga
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Recepta per panificadora
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de farina de sègol
- 100 grams de farina de força
- 1 cullerada sopera de mel de canya
- 200ml d'aigua
- 1 cullerada de postres de sal
- 2 cullerades de postres de llevat de pa (sec)
- 1 culleradeta de cafè de matafaluga (o anís) en gra
- 1 culleradeta de cafè de 4 espècies (canyella, gingebre, clau i nou moscada)
5 racions
Elaboració
Pesar els ingredients.
Posar-los a la panificadora en aquest ordre: aigua, mel de canya, sal, farines, llevat, espècies i matafaluga.
Posar-ho amb un programa llarg (més o menys unes 3 hores) amb cocció inclosa.
3h 10min
Notes
Us sortiran unes 10 llesques de pa molt nutritiu i boníssim per esmorzar.
Etiquetes:
Pans Per esmorzar
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.