Quiche de salmó
Ingredients
- Per la massa
- ....................
- 270grs de farina-1/2cullera de sal-160grs de mantega-2rovells d'ou-
- Per el relleno
- ..........................
- 350grs de filet de salmó fresc sense pell-225grs de salmó fumat-4ous-1got de llet-1got de nata liquida-175gra de formatge de cabra-1cullerada d'estragó picat-sal-pebre-
4 racions
Utensilis
Un forn, un motlle, un rodet per estirar la massa i una espatula de fusta .
Elaboració
Primer de tot preparem la massa , feta una bola i la reservem a la nevera embolicada amb paper film, durant mitja hora almenys. Després l'estirem sobre uns superfície empolvorada amb farina, fina a formar un disc i després folrem un motlle untat amb mantega. Punxem la massa per varis llocs i la deixem reposar a la nevera mitja hora. Després fem coure la massa tota sola al forn a 200 graus durant 25 minuts. La traiem del forn i deixem que es templa una mica. Mentrestant trossegem el salmó fresc i el posem a la massa junt amb el salmó fumat. Batem els ous amb sal,pebre, la nata, la llet i l'estragó. Posem aquesta mescla a la massa i escampem amb una cullera de fusta per repartir per igual. Tallem el formatge a llesques fines i el posem a sobre. Posem al forn durant mitja hora o mes , segons veiem que qualli el relleno.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6447 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.