Tagliatelle al salmó amb caviar
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de salmó trossejat.
- 1 / 2 ceba picada.
- 1 gra d'all picat.
- 1 cullerada gran de mantega.
- 1 pot de nata líquida.
- 500 grams de tagliatelle a l'ou.
- Pebre negre.
- Ous de lumpus.
4 racions
Elaboració
Fondre la mantega en una paella, afegir la ceba i l'all picats.
Quan estiguin daurats, afegir el salmó tallat a trossos i quan adquireixi color rosa pàl lid, afegir la nata i deixar coure a foc lent, remenant de tant en tant.
Bullir aigua en una olla. Quan estigui bullint afegir la pasta, remoure i retirar l'aigua quan la pasta estigui al dente.
Afegir una mica de pebre. Abans de servir tirar la salsa a la pasta escorreguda.
Finalitzar adornant amb unes ous de lumpus
Etiquetes: Ous de lumpus Salmó Tagliatelle Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1539 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.