Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig litre de suc de taronja (natural, i colat)
- Mig litre d'oli de gira sòl
- Un raig de vinagre
- Sal
- Pebre blanc en pols
- Pastanaga ratllada, en juliana molt fina
- Un pot petit de caviar de la marca Sirkan-Mujol
12 racions
Elaboració
Es molt important, que posem a parts iguals, tant el suc de taronja, com l'oli de girasòl,perque sinó, no emulsionaria correctament.
En un bol posem: el suc de taronja, l'oli de girasòl, un polsim de sal, un polsim de pebre blanc, i un raig de vinagre blanc.
Passem la batedora elèctrica, i quan veiem que ja ha emulsionat, ja la tenim llesta.
Seguidament, amb l'ajud de les varetes, afegim : la pastanaga (amb una quantitat moderada),
i el caviar, també una quantitat moderada. Ho remenem tot plegat, i ja la tenim llesta per fer servir.
30min
Notes
La marca Sirkan-Mujol, és un sucedàni de caviar, fet a l'estat espanyol, i és l'ùnic que serveix per aquesta vinagreta, perque no destenyeix.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.