Salsa per patates braves

Ingredients

  • Deu alls pelats sense el cor, escalivats
  • Dos grans d'all pelats i sense el cor, en cru
  • Quatre bitxos petits
  • Tres cullerades d'ou en pols
  • Un pessic de comí en pols
  • Sal
  • Una cullerada de pebre vermell (dolç)
  • Una copa de conyac
  • Una copa de xerès sec, o vi blanc
  • Oli de gira-sol
  • Quètxup
  • Tabasco (si cal)

12 racions

Utensilis

Batedora elèctrica

Elaboració

En primer lloc, posem els alls al forn a 180º, quan són escalivats, els posem en un bol amb la resta d'ingredients.
Després, passem la batedora i anem afegint-hi oli de gira-sol fins tenir la quantitat de salsa desitjada.
Ho corregim de sal i de picant al gust de cadascú i ja tenim la salsa llesta per les patates braves.

15min

Notes

Aquesta salsa, fins avui, només la s'aviem dos cuiners, però des de avui, la compartiré amb tots els amics de receptes.cat. Aquesta salsa, me la va donar el xef "Pepe" de Salou.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: