Salsa de taronja

Ingredients

  • Sis taronges
  • Mantega (no margarina)
  • Una copa de Cointreau
  • Una cullerada de concentrat de carn (o salsa Perrins)
  • Una mica de farina de blat
  • Sal

12 racions

Utensilis

Una cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Agafem una taronja, la pelem i reservem la pell. Escorrem el suc de les sis taronges, el passem pel colador fi i el reservem.
Tallem la pell de la taronja, en juliana molt menuda, procurant treure al màxim de pell blanca que puguem. En un cassó amb mantega, posem la pell de taronja a coure a foc baix.
Quan la pell és mig cuita, afegim una copa de cointreau i ho flamegem.
Seguidament, afegim el suc de taronja, el concentrat, corregim de sal, i deixem que acabi de coure. Després, posem tres nous de mantega, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Si falta consistència, afegim una mica de farina de blat desfeta amb un raig d'aigua freda, i ja tindrem la salsa de taronja llesta.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: