Salsa de taronja
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis taronges
- Mantega (no margarina)
- Una copa de Cointreau
- Una cullerada de concentrat de carn (o salsa Perrins)
- Una mica de farina de blat
- Sal
12 racions
Utensilis
Una cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Agafem una taronja, la pelem i reservem la pell. Escorrem el suc de les sis taronges, el passem pel colador fi i el reservem.
Tallem la pell de la taronja, en juliana molt menuda, procurant treure al màxim de pell blanca que puguem. En un cassó amb mantega, posem la pell de taronja a coure a foc baix.
Quan la pell és mig cuita, afegim una copa de cointreau i ho flamegem.
Seguidament, afegim el suc de taronja, el concentrat, corregim de sal, i deixem que acabi de coure. Després, posem tres nous de mantega, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Si falta consistència, afegim una mica de farina de blat desfeta amb un raig d'aigua freda, i ja tindrem la salsa de taronja llesta.
40min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.