Salsitxes fregides, amb tomàquet, all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze salsitxes de porc,( tres per persona)
  • Un pot de tomàquet fregit, ( de 300 grams, aproximadament)
  • Sis alls pelats, i ratllats
  • Un brot de julivert ben picolat
  • Ví blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les salsitxes. Quan són fregides, escorrem part de l'oli de fregir-les, i tot seguit, afegim: els alls, el tomàquet, i el julivet.
Quan ja ha cuit tot plegat, afegim un raig de ví blanc, i ho deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula amb tres salsitxes, per comensal, posades en un plat, i cobertes amb una mica de salsa.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8097 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: