Salsitxes fregides, amb tomàquet, all i julivert
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze salsitxes de porc,( tres per persona)
- Un pot de tomàquet fregit, ( de 300 grams, aproximadament)
- Sis alls pelats, i ratllats
- Un brot de julivert ben picolat
- Ví blanc
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim les salsitxes. Quan són fregides, escorrem part de l'oli de fregir-les, i tot seguit, afegim: els alls, el tomàquet, i el julivet.
Quan ja ha cuit tot plegat, afegim un raig de ví blanc, i ho deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula amb tres salsitxes, per comensal, posades en un plat, i cobertes amb una mica de salsa.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8097 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.