Pastissets
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Mig got de moscatell
- Mig got de aiguardent anisat
- Dos gots d'oli oliva
- Farina
- Confitura de cabell d'angel, o moniato, o nocilla...
- Anis
- Sucre
12 racions
Elaboració
Barrejar el moscatell, aiguardent, oli i la farina, fins que no s'apegue a les mans.
formar boletes i despre uns discos per rellenar, amb l'ajuda d'una bosseta de plàstic per plegar el discos formar els pastissets, com empanadilles.
Ficar al forn fins que es doren, pinta en anis i ensucra.
35min
Etiquetes: Terres de l'ebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7137 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.