Pastissets

Ingredients

  • Mig got de moscatell
  • Mig got de aiguardent anisat
  • Dos gots d'oli oliva
  • Farina
  • Confitura de cabell d'angel, o moniato, o nocilla...
  • Anis
  • Sucre

12 racions

Elaboració

Barrejar el moscatell, aiguardent, oli i la farina, fins que no s'apegue a les mans.
formar boletes i despre uns discos per rellenar, amb l'ajuda d'una bosseta de plàstic per plegar el discos formar els pastissets, com empanadilles.
Ficar al forn fins que es doren, pinta en anis i ensucra.

35min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7137 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt macos aquests pastissets, sempre els he vist de semblants a les flecas, i mira per on, ara sabrem com és fan.T´han quedat molt guapos.
Sara Redón diu:
gràcies Jordi !! prova tu de fer-lo, t'aseguro que son millors que els de la fleca... ja me contaràs !!
Alícia Ribot i Sabaté diu:
M´encanten els pastissets de cabell d´àngel; provaré a fer la teva recepta i et diré com m´han sortit.
Mª Pilar López diu:
Sara, et felicito per aquesta recepta. Feia temps que estava buscant una bona recepta de pastissets, he fet diverses receptes que estaven bons, però cap com els teus, són exquisits....estan boníssims!!!
Felicitats i gràcies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: