Pastissets de pasta de full farcits amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos pebrots vermell
  • Dues albergínies mitjanes
  • Dues cebes mitjanes
  • Dues plaques de pasta de full
  • Quatre ous batuts
  • Sal
  • Farina
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Aigua

12 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfurat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un pinzell
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre gran
Un talla pastes rodó de 12 centímetres de diametre

Elaboració

Primerament, agafem els pebrots, les albergínies i les cebes, les fiquem en una safata fonda pel forn, ho espolsem amb sal i un raig d'oli, i ho posem en el forn amb un raig d'aigua, a 180º, fins que tot plegat estigui ben escalivat, ho retirem i deixem refredar.
Quan tot plegat ja és fred, ho pelem, ho tallem en trossos menuts, ho posem en el bol de vidre, ho salpebrem i hi afegim un raig d'oli d'oliva, ho remenem ben remenat, i ho reservem.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem.
A continuació, amb el talla pastes, fem 12 rodones, i les pintem amb l'ou batut.
Tot seguit, agafem les 12 rodones, les omplim d'escalivada amb una cullera gran, a la part del centre de la rodona, i tot seguit, les dobleguem tot fent un pastisset, i les segellem amb una forquilla per tota la vorera del pastisset, i els pintem pel damunt amb l'ou batut amb l'ajuda d'un pinzell, i els enfornem a 180º,fins que veiem que els pastissets ja són daurats, i ja els podrem treure del forn, i els ficarem a la safata de cartró amb blonda, i els servirem a taula, per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és molt adient per fer un aperitiu diferent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2016 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: