Pastis de patata
Bona i facil
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 patates mitjanes a grans
- 200 ml de llet
- Un taquet de manteca
- 250 gr de carn picada
- 1 pot de salsa de tomata
- Pernil salat i baicon a taquets per decorar
- Formatge ratllat
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Olla a pressió per fer el puré mes ràpid.
Elaboració
Pelem i bullim les patates en una mica de sal, per fer un puré amb la mantega i la llet. I el reservarem.
Mentrestant a una paella apart daurarem la carn picada en un espolsi de sal i pebre. Reservarem.
Ara, en una llauna per al forn, ho muntarem fem capes: començarem per fer una capa de patata, una de salsa de tomata, una de carn picada, una altra de salsa de tomata i acabarem en la resta del puré de patata.
adornarem amb els trossets de beicon i pernil salats i formatge per gratinar.
45min
Notes
El que ens costarà mes serà bullir les patates. Una vegada les tenim tot va molt ràpid.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2713 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.