Croquetes d'albergínia i gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200gr. de gambes
- Dos albergínies
- 60 gr. de farina
- 60 gr. mantega
- 1/4 de llet
- 1/4 de nata
4 racions
Utensilis
Una paella i una safata pel forn.
Elaboració
Tallar les albergínies en daus petits sense la pell, salar i deixar en un colador perquè espolsi l'aigua i l'amargor.
Fer les gambes en una paella sense el cap, i picar-les amb un ganivet.
Bullir la llet i la nata amb les pells i els caps de les gambes i després ho colarem.
En una paella saltejar les albergínies ben toves, després afegir la mantega i la farina i ho remenarem 5 m., afegir la llet i la nata i finalment incorporar les gambes picades i deixar reposar a la nevera.
Donar forma i arrebossar passant pel pa ratllat, ou i pa ratllat amb una mica d'all.
Posar al forn fins que es adorin una mica.
1h
Notes
Es pot sevir com aperitiu o amb una amanida variada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2835 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.