Mona de pasqua

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per el pà de pessic
  • 6 ous 300 g. de sucre
  • 200 g. de farina
  • 1 sobre de llevadurina
  • Per l'adorno
  • 1 rovell d'ou
  • 100g de sucre glas
  • 100g. de mantega
  • Melmelada
  • Fruita confitada, ous durs, o
  • Figura de xocolata.

8 racions

Elaboració

Bateu els rovells d'ou amb el sucre, i després la farina i els llevat.Quan estigui ben traballat, aboque-hi les clares muntades a punt de neu, continueu treballant-ho. Untar el motllo i posar-ho al forn a 180º. uns 30 m. però cal vigilar la cocció.
Quan s'hagi cuit el pà de pessic, es refreda, es treu del motlle i es talla per la meitat per el farciment.
Es pot fer de dues maneres: amb melmelada o amb mantega, rovell i sucre.
Amb la melmelada no te cap secret, s'unta per el farciment i després pel damunt i costats. Per l'adorno amb fruita confitada, ou dur i ametlles tallades a trocets per els costats.
Amb el farciment de mantega, cal batre el rovell amb la mantega i després anar-hi afegint el sucre, aquesta també s'adorna igual que l'altre.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: