Lluç amb salsa verda i llangostins
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de palangre de 1.5 kg.
- 16 llangostins
- 8 cullerades de farina (de postre)
- 1 copa de vi blanc
- 6 grans d'all
- Bitxo, sal, julivert i oli d'oliva
8 racions
Elaboració
Preperar el lluç a rodanxes, salar-ho per les dues bandes i deixar-ho reposar 10 minuts.
En una cassola, sofregir els alls i el julivert ben picats i quan comenci a enrossir afegir la farina, deixar-ho daurar una mica i llavors incorporar-hi el vi i mig litre de brou (més o menys).
Quan s'incorpora el vi i el brou s'ha de mirar de lligar la salsa.
Després posar-hi el lluç, els llangostins i un trocet de bitxo i deixar que bulli uns minuts sense deixar de moure la cassola perque no s'aferri.
30min
Notes
També es pot fer amb rap o cloïsses
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.