Pollastre amb sanfaina escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre
  • Tomàquets madurs
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • Sal, oli pebre i herbes

6 racions

Utensilis

Cassola per poguer anar al forn

Elaboració

Tallar el pollastre a vuitens el rossegem a la cassola amb oli.
Escalivem a banda els pebrots i l'albergínia.
Afegim a la cassola el tomàquet net i el sofregim.
Després i afegim el pebrot i l'albergínia a tires amb un raig de vi ranci, pebre i unes herbes aromàtiques al gust, el podem posar al forn.
Es deix coure uns 20 minuts.
Tasta-ho de sal.

1h 20min

Notes

Acompanyar el pollastre amb les tires d'escalivat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: