Pollastre amb sanfaina escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- Tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- Sal, oli pebre i herbes
6 racions
Utensilis
Cassola per poguer anar al forn
Elaboració
Tallar el pollastre a vuitens el rossegem a la cassola amb oli.
Escalivem a banda els pebrots i l'albergínia.
Afegim a la cassola el tomàquet net i el sofregim.
Després i afegim el pebrot i l'albergínia a tires amb un raig de vi ranci, pebre i unes herbes aromàtiques al gust, el podem posar al forn.
Es deix coure uns 20 minuts.
Tasta-ho de sal.
1h 20min
Notes
Acompanyar el pollastre amb les tires d'escalivat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1914 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.