Rogers o molls, en escabetx
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Fumet de peix
- Vuit rogers de mida mitjana
- Quatre alls amb pell
- Una pastanaga tallada a rodelles
- Un grapat de grans de pebre negre
- Una ceba tallada en juliana
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Una fulla de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Farina
- Vi blanc
- Vinagre de poma
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una cullera de fusta
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, netegem els rogers, els salem, els passem per farina, i els fregim en una paella amb oli d'oliva dos minuts per cada cara, i un cop fregits els reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, en una cassola gran amb un bon raig d'oli d'oliva fregim: la ceba tallada a juliana, una pastanaga pelada i talada en rodelles fines, quatre alls amb pell aixafats, una fulla de llorer, una branca de farigola, una branca de romaní, i un grapat de grans de pebre negre, i quan tot plegat estigui ben fregit, hi afegim: un got de vinagre, una cullerada de pebre vermell en pols, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, hi afegim un cullerot de fumet de peix hi deixem que cogui uns dotze minuts.
Seguidament hi afegim els rogers fregits, posem el foc a baixa potencia, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més i ja tindrem els rogers en escabetx a punt per servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és molt adient menjar-la tèbia.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
107 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.