Rogers de roca
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns rogers de roca
- Una mica de farina
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un tros de llimona
1 racions
Elaboració
Primer de tot hem de netejar de cap i tripa els rogers i rentar-los sota la aixeta
Els posem a una escorredora
Mentrestant posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem un plat amb farina i un altra plat amb paper absorbent
Un cop el oli ben calent,passem els rogers per la farina , ben enfarinats
Seguidament els fregim a la paella fins veure que son rossos
Els traiem de la paella i els posem sobre el paper absorbent
Un cop escorreguts de el oli , els posem a un plat i els ruixem amb llimona
30min
Notes
El roger de roca és en senblança igual que el roger comú, l'unica diferencia sol estar en la mida i sobretot en el gust.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2725 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.