Filets de Rogers amb Vieires
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres Rogers frescos
- Deu vieires fresques
- Una llimona
- Sal
- Pebre negre molt
- Oli d'oliva
3 racions
Elaboració
Primer agafem els rogers i els netegem de cap i tripa, els rentem be a sota
l'aixeta i els escorrem be.
Desprès els traiem els filets .
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli a escalfar .
Salpebrem els Rogers i els fregim a la paella.
Els mantenim calents en una plata.
Posem una altra paella al foc amb oli a escalfar.
Obrim les Vieires i en reservem la carn.
Les salpebrem una mica i les fregim a la paella.
Les posem a la plata amb els Rogers i escampem unes gotes de suc de llimona.
Ara és l'hora de gaudir de un bon plat de barreja de sabors.
45min
Notes
Si es vol també acompanya molt be aquest plat una salsa romesco.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.