Filets de Rogers amb Vieires

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres Rogers frescos
  • Deu vieires fresques
  • Una llimona
  • Sal
  • Pebre negre molt
  • Oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Primer agafem els rogers i els netegem de cap i tripa, els rentem be a sota
l'aixeta i els escorrem be.
Desprès els traiem els filets .
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli a escalfar .
Salpebrem els Rogers i els fregim a la paella.
Els mantenim calents en una plata.
Posem una altra paella al foc amb oli a escalfar.
Obrim les Vieires i en reservem la carn.
Les salpebrem una mica i les fregim a la paella.
Les posem a la plata amb els Rogers i escampem unes gotes de suc de llimona.
Ara és l'hora de gaudir de un bon plat de barreja de sabors.

45min

Notes

Si es vol també acompanya molt be aquest plat una salsa romesco.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: