Calamars farcits
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya
Estació: estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Calamars mitjans
- Trinxat de porc
- Ous durs
- Ceba tomàquet
- Conyac
- Oli verge d'oliva
- Sal
- Escuradents
Per la picada:
- Avellanes
- Alls
- Julivert
4 racions
Elaboració
Netejar bé els calamars.
En una cassola amb oli, sofregiu la ceba i després afegiu les potes, les aletes i el trinxat, al acabar la cocció incorporar els ous durs i ho deixeu refredar.
Quan sigui fred, farciu els calamars i els tanqueu amb escuradents.
En una cassola fregiu els calamars a poca poc i després afegiu-hi la ceba i els tomàquets triturats i un bon raig de conyac.
Fer la picada i afegir-la a la cassola, fent xup-xup fins que els calamars siguin cuits.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.