Llonzes de Pasqua
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis llonzes de porc, (una per comensal)
- Sal
- Oli d'oliva
- Un pot de pinya en conserva
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Tomàquet fregit de pot
- Una cullerada de farina de blat
- Sucre
- Aigua
6 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim la ceba, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i un rajolí d'aigua. Quan ja arenqui a bullir, afegim les llonzes salades, i deixem que coguin a foc ben baix.
A part, en un cassó, posem: el suc del pot de pinya, una cullerada de Maizena, un raig de tomàquet fregit, i un raig de ví blanc. Remenem amb el vatedor de varetes, i quan les llonzes són cuites, les reservem, i el contingut de la cassola, menys el llorer, el posem en el cassó, i seguidament, passem la batedora elèctrica, aconseguint una salsa fina i homogènea. Afegim les llonzes, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja les podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.