Llonzes de Pasqua

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis llonzes de porc, (una per comensal)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un pot de pinya en conserva
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Tomàquet fregit de pot
  • Una cullerada de farina de blat
  • Sucre
  • Aigua

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim la ceba, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i un rajolí d'aigua. Quan ja arenqui a bullir, afegim les llonzes salades, i deixem que coguin a foc ben baix.
A part, en un cassó, posem: el suc del pot de pinya, una cullerada de Maizena, un raig de tomàquet fregit, i un raig de ví blanc. Remenem amb el vatedor de varetes, i quan les llonzes són cuites, les reservem, i el contingut de la cassola, menys el llorer, el posem en el cassó, i seguidament, passem la batedora elèctrica, aconseguint una salsa fina i homogènea. Afegim les llonzes, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja les podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: