Patates amb bacallà Monestir

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de bacallà esqueixat, i dessalat
  • Mig quilo de patates pelades, tallades a trossos
  • Mitja ceba pelada, tallada a trossos
  • Oli d'oliva
  • Nou moscada
  • Nata líquida per muntar
  • Formatge ratllat
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa, individuals.

Elaboració

En un cassó amb aigua, bullim: les patates, el bacallà, i la ceba. Quan tot plegat és cuit, ho escorrem, i ho passem per la batedora, juntament amb : un raig d'oli d'oliva, un raig de nata líquida, i un polsim de nou moscada.
Seguidament, ho posem en cassoletes individuals, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge és ros.
En el moment de servir-ho a taula, fora convenient, posar un plat a sota, per no cremar-se.

40min

Notes

Amb aquesta recepta, iniciem el recorregut, per la cuina del monestir, de Santa Maria de Vallbona de les Monjes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: