Patates amb bacallà Monestir
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de bacallà esqueixat, i dessalat
- Mig quilo de patates pelades, tallades a trossos
- Mitja ceba pelada, tallada a trossos
- Oli d'oliva
- Nou moscada
- Nata líquida per muntar
- Formatge ratllat
- Aigua
4 racions
Utensilis
Cassoletes de terrissa, individuals.
Elaboració
En un cassó amb aigua, bullim: les patates, el bacallà, i la ceba. Quan tot plegat és cuit, ho escorrem, i ho passem per la batedora, juntament amb : un raig d'oli d'oliva, un raig de nata líquida, i un polsim de nou moscada.
Seguidament, ho posem en cassoletes individuals, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge és ros.
En el moment de servir-ho a taula, fora convenient, posar un plat a sota, per no cremar-se.
40min
Notes
Amb aquesta recepta, iniciem el recorregut, per la cuina del monestir, de Santa Maria de Vallbona de les Monjes.
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.