Pollastre amb pebrots, "Poblet"
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un pollastre tallat a bocins
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis alls pelats, aixafats
- Una branca d'àpi, tallada a trocets regulars
- Tres pebrots vermells escalivats
- Una ceba picolada
- Ví blanc
- Oli d'oliva
- Aigua
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el pollastre salpebrat. Quan està una mica rós, afegim: la ceba, l'àpi, els alls, la ceba picolada, i els pebrots escalivats, pelats tallats a juliana.
Deixem que cogui una estona tot plegat, i seguidament, afegim un raig de ví blanc, i l'aigua
fins a mitja cassola. Corregim de sal, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que el pollastre sigui cuit.
1h
Notes
Amb aquesta recepta, tanquem el cicle de receptes, del monestir de Santa Maria de Poblet.
Les properes receptes, serán del monestir de Vallbona de les Monjes.
Etiquetes:
Cister
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2287 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.