Calamars de vigília

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis calamars de mida més aviat gran (un per comensal)
  • Oli d'oliva
  • Els suc de quatre llimones
  • Farina
  • Vuit ous batuts
  • Sal

6 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem ben bé els calamars, i els tallem a rodelles no massa fines.
Els posem a macerar en un atuell, junt amb: el suc de les llimones, i força oli d'oliva. durant una hora aproximadament.
En el moment de fer-los, els passem per farina, els suquem amb l'ou batut, i els fregim amb oli d'oliva, ben calent.
Quan estan fregits, els posem en una safata amb paper de cuina, perquè deixin anar l'excés d'oli, i un cop fet això, ja els podrem servir a taula en una safata ben bonica.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: