Calamars de vigília
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis calamars de mida més aviat gran (un per comensal)
- Oli d'oliva
- Els suc de quatre llimones
- Farina
- Vuit ous batuts
- Sal
6 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem ben bé els calamars, i els tallem a rodelles no massa fines.
Els posem a macerar en un atuell, junt amb: el suc de les llimones, i força oli d'oliva. durant una hora aproximadament.
En el moment de fer-los, els passem per farina, els suquem amb l'ou batut, i els fregim amb oli d'oliva, ben calent.
Quan estan fregits, els posem en una safata amb paper de cuina, perquè deixin anar l'excés d'oli, i un cop fet això, ja els podrem servir a taula en una safata ben bonica.
1h 30min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.