Guisat encestral de Castellfullit
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pollastre tallat a trossos regulars
- Mig quilo de carn magra de porc, tallada a trossos regulars
- Sis pams de llonganissa amb pebre (botifarra crúa)
- Una ceba picolada
- Sis alls pelats, aixafats
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'àpi
- Tres tomàquets picolats
- Oli d'oliva
- Sal
- Ví blanc
- Brou de carn, o aigua
6 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la llonganissa, el pollastre, i la carn magra, salpebrats. Seguidament, afegim: la ceba, l'àpi, el tomàquet, i els alls.
A continuació, afegim un raig de ví blanc, i deixem que redueixí.
Tot seguit, afegim brou o aigua, que cobreixi les carns, i deixem que cogui, fins que les carns, són cuites. Corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula, acompanyat d'un bon pa de pagès.
1h 10min
Notes
Aquest guisat, el feien sobretot quan pujaven a Castellfullit, en èpoques de fred.
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.