Canelons d'albergínia, den Fra Albert
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre albergínies mitjanes, pelades, i tallades a trossos
- Pa sec
- Llet
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres talls de cansalada de papada
- Una branca d'api
- Un tomàquet madur
- Una cabessa d'alls
- Formatge ratllat
- Mantega
- 12 plaques de canelons
- Aigua
- Una ceba picolada
4 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, bullim les albergínies pelades, tallades a trossos regulars, juntament amb : una cabessa d'alls, un tomàquet madur, i una branca d'api.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada de papada, i un cop fregida, la guardem per fer altres plats.
En el mateix oli, fregim la ceba picolada, i la reservem. Quan les albergínies són cuites, les escorrem, les barregem amb la ceba fregida, i ho barregem amb pa remullat amb una mica de llet, ben escorregut.
Seguidament, ho passem tot plegat per la trinxadora, i tot seguit, ho passem per la paella, amb l'oli de fregir la cansalada, i la ceba.
Afegim una mica de llet, i espolsem una mica de farina, ho corregim de sal, i un punt de nou moscada, i ja tenim el farcit dels canelons a punt.
A part, en una cassola amb aigua, sal i mantega, bullim les plaques dels canelons.
Quan són cuites al dente, les refredem en un bol amb aigua freda.
Seguidament, farcim els canelons, i els posem en cassoletes individuals, per anar al forn.
A part, fem una beixamel, cobrim els canalons, espolsem amb formatge ratllat, i hi fiquem uns punts de mantega, perquè quedin més esponjosos.
Tot seguit, ho fiquem en el forn a 180º, fins que són cuits, i el formatge ben daurat, i ja tenim els canelons de Fra Albert, a punt per menjar.
1h 30min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4218 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.