Canelons de carbassó

Ingredients

  • 5 carbassons
  • 100 gr. De tomàquet sec en oli
  • 200 gr. D'albergínia escalivada
  • 250 gr. De formatge de cabra
  • 80 gr. De nous
  • una culleradeta de menta (opcional)

5 racions

Elaboració

tallar els carbassons al llarg, perquè quedin unes làmines llargues i fines. Passar les làmines per una paella amb oli amb el foc no molt alt,
un cop les làmines cuites col.locar una al costat de l'altra, una mica superposades, en un extrem posar la resta d'ingredients (albergínia escalivada, tomàquets, nous, formatge) i enrotllar els canelons amb l'ajuda d'una espàtula.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: