Carxofes farcides amb pernil
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 carxofes
- Sal
- Farina
- Oli
- 1/2 llimona
- 3 ous
- Per la salsa
- 100 gr. de mantega
- 100 gr. de farina
- 1/2 ceba picada
- 250 gr.de daus de pernil
- 1 l. de llet
- Pebre
- Sal
4 racions
Elaboració
Netejar i pelar les carxofes. Bullir-les en aigua, sal i llimona.
Una vegada cuites es refreden i s'escorren.
Posar en un cassó la mantega a foc lent fins que es fongui. Afegir la ceba, la farina i deixem que es cogui, i afegim la llet a temperatura ambient, la sal i el pebre.
Remeneu fins que sigui una pasta fina i espessa. Afegir els dauets de pernil. Es posa la beixamel a les carxofes amb una cullera. Arrebossar les carxofes en farina i ou, fregiu les carxofes en oli ben calent fins que quedin ben daurades.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2019 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.