Pollastre amb gambes

Ingredients

  • 1 pollastre trossejat
  • 16 gambes
  • 1/2 got de conyac
  • 100 gr. d'ametlles torrades
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets
  • 2 claus
  • 2 fulles de llorer
  • 1 ceba
  • 1 all
  • oli
  • Sal
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

En una pella sofregiu la pastanaga trossejada durant 5 minuts, i aleshores afegiu la ceba picada i l'all. Quan les verdures siguin toves, incorporeu els caps de les gambes, els claus el llorer i el tomàquet pelats i trossejats. Mentre es va coent, aneu triturant els caps de gamba amb la mà de morter.
Després que el tomàquet s'hagi reduït, tireu-hi el conyac. Tritureu la barreja amb la batadora, passeula per el colador xinès i reserveu-la.
Salpebreu el pollastre i fregiu-lo en una cassola amb una mica d'oli. Afegiu-hi un cassó del brou preparat i el conyac, i deixeu que el líquid es redueixi. Llavors, poseu-hi les gambes. Al cap de 10 minuts, incorporeu la salsa i barregeu bé tot el conjunt. Coeu-ho tot durant 15 minuts i ja ho podeu servir.

1h 30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ester puig diu:
de festa major

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: