Pastís d'anous

Ingredients

  • 200 gr. de farina
  • 4 ous
  • 200 gr. de sucre
  • 1 sobre de vainilla
  • 2 cullerades rases de llevar
  • 150 gr. d'anous

8 racions

Elaboració

Separar les clares dels rovells i batreles amb 4 cullerades d'aigua, afegir el sucre i la vainilla fins que quedi ben disol.
Afegir els rovells,la farina,el llevat i les anous triturades.
Batre fins que la masa sigui homogènia.
Preparar un motlle untat de mantega.
Tindrem el forn calent,i posem a coure durant 35 minuts a 180º.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Cot diu:
molt bo Anna. Chapeau

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: