Rodó de vedella amb olives i bunyol de patata
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 rodó de vedella 1 kg i ½
- Olives sense pinyol
- 2 tomàquets
- 2 cebes
- ½ got de cognac
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre
- Patates
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
salpebrar el rodó i daurar en una cassola amb oli, afegir les cebes i els tomàquets tallats a trossos, aboca el conyac, tapar i deixar bullir a foc lent aproximadament uns 20 minuts.
Bullir dues patates grans en aigua amb sal, chafar-les amb una forquilla, espolvorejar amb nou moscada, forma uns bunyols, enfarinar i fregir. Retira el rodó del foc. Afegeix a la cassola les olives i coure uns 7 minuts més a foc lent. Serveix la carn a rodanxes, amb la salsa i els bunyols de patata.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1787 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.