Arròs amb conill i moixernons

Ingredients

  • 300 gr. d'arròs
  • 600 gr. de conill
  • 200 gr. de cansalada virada fresca
  • 3 grans d'alls
  • 1 copeta de conyac
  • 2 bosses de moixernons
  • Farigola, romaní
  • Oli d'oliva, sal, pebre.
  • Per la picada
  • 1 all
  • 50 gr. d'ametlles torrades
  • 1 trosset de pa fregit

4 racions

Elaboració

Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu el conill salpebrat. Remeneu fins que agafi un color daurat. Després afegiu l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu el conyac. Quan s'hagi evaporat, afegiu l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant uns dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu els moixernons i l'aigua del remull. Deixeu coure uns 12 minuts.
Per la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu un trosset d'all i un trosset de pa fregit i piqueu-ho.
I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu una branqueta de farigola i de romaní i deixeu coure 4 minuts més.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2604 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: