Cabrit amb mel

Ingredients

  • 1 espatlla de cabrit
  • 1 ceba
  • 1 branqueta de romaní
  • 2 alls
  • Pebre negre
  • Pebre vermell
  • Mel de romaní
  • Oli
  • Sal
  • 1 got de vi blanc
  • 1 rajolí de vinagre

2 racions

Elaboració

En una cassola, posem oli, tallem les cebes, els alls i afegim a la cassola, donem un parell de voltes i posem el cabrit tallat a trossos i el deixem rostir per les dues bandes.
Afegim els pebres, la sal, el vi i la branca de romaní, deixeu fer xup-xup una estona.
Amb el forn calent, introduïm la safata o amb la mateixa cassola, i deixem coure uns 30 minuts més.
Rectifiquem de sal si fes falta.
Escalfem el vinagre i la mel, i ho remenem tot junt fins a fer una salsa cremosa i tirem per sobre el cabrit uns cinc minuts abans de treure'l del forn.

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2847 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: