Espatlles de cabrit al forn amb patates petites i cebes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis cebes de mida petita
  • Vint patates petites
  • Quatre espatlles de cabrit d'uns 400 grams cadascuna (aproximadament)
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Vi ranci
  • Sis alls amb pell aixafats
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una safata fonda metàl·lica pel forn
Una paella gran
una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Quatre plats de porcellana grans

Elaboració

Primerament, agafem les espatlles de cabrit, les salpebrem i les posem en una safata per anar al forn, i seguidament les espolsem amb herbes provençals, i les reguem amb: un cullerot de brou de pollastre, un got de conyac i un de vi ranci, les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i els hi afegirem els alls aixafats i dues fulles de llorer, i les enfornarem a 180º, tot girant-les de tant en tant, fins que estiguin cuites.
A part, pelem les patates i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurades, i les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
En el moment de servir-ho a taula, posem una espatlla de cabrit en el plat, acompanyada de patates i una ceba, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3004 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: