Espatlles de cabrit al forn amb patates petites i cebes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Sis cebes de mida petita
- Vint patates petites
- Quatre espatlles de cabrit d'uns 400 grams cadascuna (aproximadament)
- Brou de pollastre casolà
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Farina
- Oli d'oliva
- Conyac
- Vi ranci
- Sis alls amb pell aixafats
- Dues fulles de llorer
4 racions
Utensilis
Una safata fonda metàl·lica pel forn
Una paella gran
una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Quatre plats de porcellana grans
Elaboració
Primerament, agafem les espatlles de cabrit, les salpebrem i les posem en una safata per anar al forn, i seguidament les espolsem amb herbes provençals, i les reguem amb: un cullerot de brou de pollastre, un got de conyac i un de vi ranci, les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i els hi afegirem els alls aixafats i dues fulles de llorer, i les enfornarem a 180º, tot girant-les de tant en tant, fins que estiguin cuites.
A part, pelem les patates i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurades, i les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
En el moment de servir-ho a taula, posem una espatlla de cabrit en el plat, acompanyada de patates i una ceba, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina del cabrit La cuina dels rostits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2823 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.