Rosbif a la salsa d'all i romaní

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. de filet o colata
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 branca de romaní
  • Sal
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Posem la peça de filet o colata en una safata d'anar al forn, hi posem els alls pelats, el romaní, l'oli, la sal i el pebre. Li deixem 20 minuts a 250 graus.
Per servir-ho. tallarem a bistecs i li afagirem la salsa per sobre.
Es important, per que quedi millor, preparar-ho tot el dia abans a la safata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: