Ossobuco
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ossobuco
- Tomàquet
- Sal
- Oli
- Pebre
- Àpit
- Porro
- Ceba
- 2 tasses de brou
- 1 copa de conyac
- Pastanaga
- Farina
- 1 fulla de llorer
- Pell de taronja
4 racions
Elaboració
Es fregeix l'ossobuco amb la farina, es posa a la cassola de terra, on ja s'hi ha tirat l'oli, la ceba tallada a juliana i el tomáquet partit per la meitat.
Quan el sofregit està al punt s'hi afegeix l'ossobuco ja fregit, la sal, el pebre, l'àpit tallat petit, la pastanaga, el porro, les 2 tasses de brou ja calent, la copa de conyac i la fulla de llorer. Es deixa coure durant 1/2 h.
Aleshores es treuen els trossos de carn i es passa pel xino tota la salsa. Es torna a posar al foc i a la salsa ja colada, s'hi afegeix la ratlladura i només una mica de pell de taronja.
S'acompanya amb un flamet d'arròs.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.