Cabrit al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cabrit
- Tomàquets
- Sal
- Oli
- Pebre
- Ceba
- Conyac
- Llimona
- Canyella
- Bacó
4 racions
Elaboració
Es posa una mica d'oli en una safata de posar al forn, les espatlles, cuixes o daus de cabrit, ben ruixades de suc de llimona, sal i pebre.
Es posa al forn i, quan la carn ha perdur el color cru, es posen els daus de bacó, mitjos tomàquets,trossos de ceba, una barreta de canyella i es deixa coure fins que estigui ben rosset d'un costat, es tomba i es ruixa bé de conyac, es torna a posar al forn i es deixa coure ben rosset de tots dos costats.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.