Bunyols de vent
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera
Ingredients
- 125 ml de llet
- 75 g de farina
- 60g de mantega
- 3 ous
- sal
- anís sec
- sucre
12 racions
Elaboració
Posar la llet i la mantega en un cassó al foc amb un pèssic de sal.
Quan la llet bulli i la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remanar, fins que aquesta massa es separi de las parets del cassó.
Fora del foc afegir un ou i remanar fins que quedi homogeni. Un cop lligat afegir-hi els tres ous.
Fregir petites porcions de pasta en oli calent.
Quan estiguin encara calents, mullar-los encara amb una mica d'anís sec i arrebossar-los amb sucre.
Etiquetes:
Postres de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8477 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.