Lluç a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 gr. de lluç
- 1 llesca de pa de pagès
- 8 grans d'all
- 100 gr. d'ametlla marcona crua
- 12 cloïses
- 4 gambes
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Peleu els alls i freiu-los a foc lent fins que estiguin rossos. Retireu-los.
En el mateix oli, fregiu les ametlles fins que estiguin daurades i després la llesca de pa. Trinxeu tot junt amb 1/2 litre d'aigua.
Enfarineu i salpebreu el lluç i fregiu-lo, passant-lo després a una altra cassola. Afegiu les cloïsses crues i l picada i deixeu coure durant cinc minuts.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6386 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.