Lluç a l'all cremat

Ingredients

  • 800 gr. de lluç
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 8 grans d'all
  • 100 gr. d'ametlla marcona crua
  • 12 cloïses
  • 4 gambes
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Peleu els alls i freiu-los a foc lent fins que estiguin rossos. Retireu-los.
En el mateix oli, fregiu les ametlles fins que estiguin daurades i després la llesca de pa. Trinxeu tot junt amb 1/2 litre d'aigua.
Enfarineu i salpebreu el lluç i fregiu-lo, passant-lo després a una altra cassola. Afegiu les cloïsses crues i l picada i deixeu coure durant cinc minuts.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Gran recepta, de las que a mi m´agraden, de peix. Felicitats.
Anna Puig Pastor diu:
MOLTES GRÀCIES JORDI.
Joan Cot diu:
Una recepta genial.
Almodis de la Marca diu:
Aquest lluç promet! El faré tan bon punt tingui oportunitat
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
...diumenge menjarem aquest lluç!
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
...ha quedat boníssim, a la picada he posat ametlles i avellanes!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: