Bacallà a l'all

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacallà dessalat
  • Oli d'oliva
  • Una mica de vi blanc
  • Una mica de crema de llet
  • Pebre mnegre molt
  • Julivert picat
  • Una grans d'all

2 racions

Elaboració

Tallem el bacallà a trossos ben petits i el bullim partint d'aigua freda.
Al primer bull el retirem, deixem refredar i retirem si hi queda pell o altres impureses.
Posem una tassa de cafè d'oli en una cassola, i un cop ben calent i afegim el bacallà i all i pebre maxacats.
Treballem amb una cullera de fusta a fi de obtenir una pasta.
Desprès aclarim amb una mica de vi blanc i deixem reduir una mica.
Retirem del foc i afegim una mica d'oli sense deixar de remenar, com si fos una maionesa, i desprès afegim una mica de nata liquida.
Aconseguim una textura cremosa; posem sobre un plat per servir.
Cobrim amb els ous durs ratllats i empolvorem amb julivert picat.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6983 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: