Bacallà a l'all
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: estiu
Ingredients
- Bacallà dessalat
- Oli d'oliva
- Una mica de vi blanc
- Una mica de crema de llet
- Pebre mnegre molt
- Julivert picat
- Una grans d'all
2 racions
Elaboració
Tallem el bacallà a trossos ben petits i el bullim partint d'aigua freda.
Al primer bull el retirem, deixem refredar i retirem si hi queda pell o altres impureses.
Posem una tassa de cafè d'oli en una cassola, i un cop ben calent i afegim el bacallà i all i pebre maxacats.
Treballem amb una cullera de fusta a fi de obtenir una pasta.
Desprès aclarim amb una mica de vi blanc i deixem reduir una mica.
Retirem del foc i afegim una mica d'oli sense deixar de remenar, com si fos una maionesa, i desprès afegim una mica de nata liquida.
Aconseguim una textura cremosa; posem sobre un plat per servir.
Cobrim amb els ous durs ratllats i empolvorem amb julivert picat.
30min
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.