Lluç Cistercenc
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis supremes de lluç, de uns 250 grams aproximadament (una per comensal)
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Vuit alls laminats
- Julivert picolat
- Aigua
- Cent grams d'avellanes torrades, picades en el morter
- Pebre blanc en pols
6 racions
Elaboració
En una safata de terrissa per anar al forn, posem les supremes de lluç, salpebrades, i regades amb oli d'oliva. Les enfornem a 180º, fins que gairebé són cuites.
A part, en una paella, fregim els alls,els espolsem amb farina, i tot seguit els piquem en el morter, amb el julivert. Seguidament, afegim aigua, ho remenem tot ben remenat, i ho afegim a la safata amb el lluç. Espolsem pel damunt les avellanes picades, i ho posem en el forn, dos minuts més, i ja ho tenim llest, per treure a taula.
40min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2393 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.