Lluç Cistercenc

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis supremes de lluç, de uns 250 grams aproximadament (una per comensal)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Vuit alls laminats
  • Julivert picolat
  • Aigua
  • Cent grams d'avellanes torrades, picades en el morter
  • Pebre blanc en pols

6 racions

Elaboració

En una safata de terrissa per anar al forn, posem les supremes de lluç, salpebrades, i regades amb oli d'oliva. Les enfornem a 180º, fins que gairebé són cuites.
A part, en una paella, fregim els alls,els espolsem amb farina, i tot seguit els piquem en el morter, amb el julivert. Seguidament, afegim aigua, ho remenem tot ben remenat, i ho afegim a la safata amb el lluç. Espolsem pel damunt les avellanes picades, i ho posem en el forn, dos minuts més, i ja ho tenim llest, per treure a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: