Rap a la Donostiarra

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cues petites de rap
  • 4 alls
  • Oli d'oliva
  • 1/2 got de vinagre
  • Pebre negra
  • Sal
  • 1 bitxo petit

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli fem coure poc a poc els alls laminats i el bitxo, tot seguit i tirem un raig de vinagre i salpebrem.
Posem el rap en una safata per anar al forn i tirem tots els ingredients de la paella per sobre i deixem coure uns 15 minuts amb el forn calent.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
....m'ha agradat molt, no trigaré a fer aquest rap!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: