Fricandó

Ingredients

  • 1 k. de vedella (tapa plana)
  • 300 g de cebes
  • 2 pastanagues
  • 40 g de moixernons
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • 2 dl de vi blanc sec
  • Sal
  • Pebre
  • 1 manat d'herbes (llorer,farigola,julivert)
  • Aigua o brou

6 racions

Elaboració

Posem en remull els moixernons en aigua freda, durant 2 hores.
Fregim els filets de vedella tallats prims, salpebrats i enfarinats, daurem en oli calent i reservem. En el mateix oli ofeguem les cebes tallades ben fines,les pastanagues també tallades i deixem sofregir a foc suau fins que siguin daurades. Afegim una cullerada de farina i deixem daurar per tal que doni color a la salsa. Ruixem amb el vi i el deixem evaporar, tornem a posar la vedella a la cassola i afegim una miqueta d'aigua o brou, el manat d'herbes i coem lentament amb la cassola tapada fins que la carn sigui tendra. Quan faltin uns 20 minuts per acabar la cocció i afegim els moixernons remullats i escorreguts.

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3525 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, desitjo que tinguis un bon dia de Sant Joan. Quim lleonart

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: