Fricandó de vedella i camagrocs
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300g de vedella (tall tendre i melós)
- una ceba grossa
- 2 o 3 tomàquets petits i madurs
- vi blanc (250 ml)
- 300g camagrocs
- brou de carn (500 ml)
- sal, farigola i farina.
2 racions
Elaboració
Saleu els talls de farina, enfarineu-los i fregiu-los en la cassola on fareu el fricandó. Retireu quan estiguin rossos.
Al mateix oli de fregir la vedella, afegiu-hi la ceba tallada a trossos grossos i les branques de farigola i deixeu enrossir la ceba a foc lent. Un cop rossa afegiu-hi el tomàquet, també tallat a trossos grossos i deixeu que es torni tou i que expulsi tota la polpa.
Afegiu-hi una mica de farina i el vi blanc i deixeu fer xup-xup fins que es redueixi pràcticament tot el volum. Afegiu una part del brou i retireu de la cassola, per tornar-hi a afegir els talls de vedella i per mullar-los amb el caldo resultant del xup-xup anterior, passat prèviament per un colador xinés.
Afegiu els bolets a la cassola i la resta de brou.
Deixeu guisar, a foc molt lent, fins que el conjunt hagi reduït el volum 2/3 parts.
I ja teniu un plat a punt per sucar-hi pa.
45min
Etiquetes: Bolets Estofat Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8346 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.