Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de favetes desgranades
- 150 g de pèsols desgranats congelats
- 2 cebes tendres
- 150 ml de brou de verdures
- 1 botifarra negra
- 2 tires de cansalada viada
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
En una paella gran hi posem una mica d'oli i hi saltem la cansalada viada tallada a trossets.
Quan està daurada la reservem.
Piquem bé les cebes tendres, i les tirem a la paella on hem fregit la cansalada viada, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 15 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afegim els dauets de botifarra negra i la cansalada viada reservada a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3091 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.