Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de favetes desgranades
  • 150 g de pèsols desgranats congelats
  • 2 cebes tendres
  • 150 ml de brou de verdures
  • 1 botifarra negra
  • 2 tires de cansalada viada
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

En una paella gran hi posem una mica d'oli i hi saltem la cansalada viada tallada a trossets.
Quan està daurada la reservem.
Piquem bé les cebes tendres, i les tirem a la paella on hem fregit la cansalada viada, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 15 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afegim els dauets de botifarra negra i la cansalada viada reservada a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada
Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3091 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: