Trinxat de verdures amb botifarra negra

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ració de mongets bullits
  • 1 ració de patata bullida
  • 1 ració de bleda bullida
  • 1 llesca de botifarra negra
  • 1 raig de oli de oliva
  • 1 pols de sal
  • 2 cullerades soperes de vi ranci

1 racions

Elaboració

Primer de tot hem de tenir les verdures bullides i escorregudes
Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant en un bol i posem la patata i la bleda tallat a trossos i seguidament i barregem els mongets
Agafem la llesca de botifarra negra i la tallem a trossos petits
Un cop calent el oli tirem les verdures a la paella i les rossegem una mica
Ara afegim la botifarra i el vi ranci i salem al nostre gust
Donem unes voltes per evaporar el vi ranci i anem per feina.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5294 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Company Jordi, bona recepta, la passo a la meva llista d'espera, per poder assaborir quant torni a Suïssa d'aquí a 10 dies. Les botifarres me les porto d'aqui, ja que les negres allà no les tenim. Una abraçada
Jordi Bosch Negre diu:
Molt be Joan, abiam si t´agrada aquesta recepta quan la facis.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: